Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

ABM-utvikling har satt i gang et stort prosjekt med støtte fra Norsk kulturråd Ønskebok får bibliotekarer til å lese bøker de aldri selv ville ha valgt! Bokbasen skal lanseres 26.september og i sommer skal 40 bibliotekarer nilese, legge inn og skrive omtaler av nesten 2000 bøker! Å være Ønskebokleser er utfordrende og morsomt! Som sagt, jeg leser bøker jeg ikke ville finne på å lese hvis jeg skulle ha valgt. Det er spennende, for jeg har kommet over noen perler som jeg ellers ville gått glipp av. Nå leses det i alle ledige stunder for at jeg skal unne meg en bok eller to som har stått på leseønskelisten lenge. Et par uker til så …

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: