Publisert i Uncategorized

Kari Skjønsbergdagene

Høgskolen i Oslo – JBI arrangerer Kari Skjønsbergdagene for sjette gang i dag og i morgen. I dag fikk vi et innblikk i World of Warcraft av en entusiastisk foreleser som nå omsider, fikk meg til å forstå at min sønn som var/er (?) en ivrig WoW spiller, umulig kunne gå fra sin «dungon» eller raid for å spise middag, da ville han jo svikte lauget sitt.  Å svikte sin mors kjøttkaker det kunne han altså! Jill Walker Rettberg har jeg nå hørt to ganger med ganske kort mellomrom, men det var en fornøyelse også denne gangen. Dessuten  har hun lagt ut forelesningen sin på bloggen! Det er flott for de av oss som må ha ting repetert et par ganger før man aner hva det handler om. Og så var det Ture Schwebs som nesten ved avslutningen av sitt foredrag delte med oss The Mom Song! Dette tok på en måte litt luven fra de innledende tankene han gjorde seg om tidsspennet vi opplever ndg internettutvikling. Han sa bl.a. at sju internett år kan omregnes til ett kalenderår! Det er noe å tenke på når man investerer i nye maskiner, utvikler nye program og nye nettsider. Dvs. det vi gjorde for sju år siden i 2002 – regnet om til internett tid er nesten femti år? Jeg skal nok tenke litt mer på dette når jeg bare får spilt av The Mom Song noen ganger til og kanskje en nye runde med The Complaints Choir of Birmingham ?

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

2 kommentarer om “Kari Skjønsbergdagene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.