Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Ja, så har jeg vært på høstens bibliotekledermøte. Tiden ble brukt til å minne oss om overilte løfter fra juni, dvs. hva vi ville prioritere å bruke tid på til neste gang vi skulle ha møte. Det var faktisk ikke så mange som hadde fullført sine planer, kanskje det skyldes at hverdagen har det med å ete opp tid, krefter og ideer? For egen regning må jeg si at lokale prosjekt har tatt mer oppmerksomhet enn de regionale – særlig i perioden mai til september! Hva skal man si til det? Feil prioritering? Kanskje, men og at dersom man skal jobbe med regionale prosjekt så må opplevelsen av fellesskap, at dette gjør vi sammen, være tydelig og sterk. Slik har det ikke vært i høst. Istedet har det vært kjempefokus på Barnehagebibliotek! Faktisk kjekt å delta på foreldremøter igjen og snakke om bøker som er til glede for både barn og voksne. Ja, for jeg lot ikke sjansen til å snakke om Kafé Haletippen gå fra meg!

Men tilbake til bibliotekledermøtet, for det var også tid til foredrag! Hva skal til for at biblioteket skal være synlig i det offentlige rom? Et av punktene var å bruke tid (15 minutter hver dag) til å twitre, laste opp et bilde og skrive en bloggpost. Jeg må si at jeg bruker mer tid enn 15 minutter på å skrive en bloggpost, men hvis jeg frisker opp skrivemaskinskurset fra 1971 – så kanskje jeg klarer det på kortere tid enn pr. idag?  Vi ble jo også delt inn i grupper for å gjøre noen øvelser. Min gruppe skulle skrive en pressemelding og når gruppa fant ut at her var det bare å overgi seg til ren fiksjon, så ble det en pressemelding med sprut i. Dette bør bety at nødvendigheten av fiksjon in real life så og si er sterkt undervurdert!

2 kommentarer om “Bibliotekledermøte

  1. bentebing sier:

    Hm, ja skulle gjerne det, men det var en annen som var sekretær og dessuten pigget jeg av etter gruppearbeidet. Skulle være synlig bibliotekar i nærmiljøet:-)

    Liker

  2. Mari sier:

    Du kan vel dele pressemeldinga med oss, vel? 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: