Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Etter en laaang juleferie burde arbeidslysten være på topp, men den som måtte drikke både en og to kopper kaffe før det var tegn til litt arbeidslyst var jeg. Nytt år er som et nytt blankt ark, klar til å skrive eller tegne på. Nytt år på biblioteket betyr nytt budsjett, men og dessverre et mye trangere budsjett enn det vi hadde i fjor. Jeg tilbrakte en del av desember med å melde biblioteket ut av diverse abonnement og andre ordninger som vi ikke lenger har råd til.  Selv om vi ikke er skrapa på alle konti, så er det ganske stusselig å ikke kunne opprettholde samme nivå på innkjøp som i fjor. Det ser derfor ut til at dette året skal vi være kreative på et nullbudsjett! Hva kaller man dette? Utfordring? Mulighet? Være løsningsorientert? Ordene er der, det er bare dette med å sette dem ut i livet – et kurs, kanskje? «Hvordan få hyllene til å bugne av  nyheter, når det du egentlig trenger er penger!» Noen som tilbyr et kurs? Hallo????

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: