Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

I dag la lyset seg over hyller og bord i en slik vinkel at støvtørking ikke var til å unngå lenger. Jeg gikk over heimens interiør og tørket vekk lag med støv som uvisst av hvilken grunn har lagt seg både her og der. Mens jeg gikk rundt å flyttet på støvet, tenkte jeg på om biblioteket kan virke like støvete på folk som kommer dit? Jeg som jobber der ser bare «støvet» når lyset faller i en bestemt vinkel, mens folk som kommer og stadig ikke finner det de leter etter, kan vel oppleve biblioteket som et støvete sted. Torsdag kom en av de andre og sa at en låner ønsket seg høretelefoner for å høre musikk på publikums PC-ene. Tja, for å være helt ærlig hadde jeg mest lyst til å si at vi noterer det ned til neste møte! Så kom jeg på at jeg hadde et sett (kjøpt på Biltema!) liggende – hvorfor ikke la låneren prøve disse? Det gjorde susen, et lykkelig smil og en låner som satt klistret til PC-en til vi stengte. Dette var ingen stor operasjon, men idag kom jeg på at kanskje det er hodet mitt som trenger litt avstøving innimellom?  Vi skal rullere bibliotekplanen i løpet av våren og da får vi prøve å støve av, kanskje til og med lufte ut noen gamle tanker og holdninger. Vi øver oss, vi øver oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: