Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Jepp – slik kjennes det ut når det igjen er lov å rydde kontoret, flagre rundt på kjekke blogger og lese hva flinke folk skriver om. I dag så jeg at heggen blomstrer – denne dama har tydeligvis hatt tunnelsyn de siste ukene…

Men hvor lenge varer denne idyllen? I dag var jeg på bibliotekledermøte, det meste var kjekt – men ett innlegg om biblioteket – ein tilgjengeleg stad- fikk meg til å lengte etter pensjonsalderen! Jeg er så utrolig lei av å bli fortalt hvor viktig det er å være på fjesboka og kvitre og blogge og legge alle våre krumspring på du-tuben. Det er da det bare er opptuktelsen som holder meg fra å hoppe opp på stolen og skrike: Been there – done that! Men pene damen gjør ikke slik, nei, damen bare synker lenger ned i stolen og begynner å regne ut hvor mange møter til, hvor mange foredrag hun må holde ut før pensjon og råkjøring med rulator  blir dagenes høydepunkt.

Nei, nå skal jeg grave meg ut av denne grøfta! Med Ronan Keating på øra og alt mitt vanlige rot rundt meg, skal jeg pønske ut hva jeg skal finne på når jeg kommer på jobb i morgen – eller kanskje heller ta et glass i den vakre sumernatta?

3 kommentarer om “Lovin´Each Day…

 1. bentebing sier:

  Jeg skal absolutt ikke sette meg på min høye hest og si: know it all! Men jeg synes dette ble i meste laget. Alle de andre innlederne hadde gode og relevante innlegg – til syvende og sist handler dette vel om å ha en viss tiltro til at det er liv i røra selv om vi befinner oss laaaaangt fra det sentrale østlandsområdet?

  Liker

 2. Ragni sier:

  Ja, du er nok en av de som må høre det minst. Jeg kan forstå at det blir litt overload på de bibliotekarene som gjør dette å høre på basics om og om igjen. Grunnen til at vi gjør det er at det er mange som er skeptiske til kulturpessimistiske når det kommer til dette, uten å ha sett litt på det.

  Det er ikke et mål i seg selv å bruke sosiale medier. Men jeg hevder tross alt at det er en bibliotekaroppgave, også å finne relevante youtube-videoer. Eller kunne forklare hvorfor de ikke er så relevante, likevel. Men for å kunne gjøre det må man jo ha brukt det litt og gravet gjennom dette litt. Jaja, her føler jeg jeg må forklare meg, fordi jeg jo også hadde en liten bit om sosiale medier i min foredrag.

  Liker

 3. Per Olav Kaldestad sier:

  Så lenge du får det ut i slike kjekke setningar, kjem det noko godt ut av det likevel. Har lytta og sett på Keating, det var oppløftande! Eit glas er heilt på sin plass, i alle fall i kveld – engelsk øl her;)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: