Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Og plutselig er første uka i det nye året omtrent passert! – og jeg som hadde tenkt å legge en flott plan for gjennomføring av mine nyttårsforsett! Jeg skal faktisk ikke trene mer enn i fjor eller noe av det andre man gjerne tenker at man bør gjøre mer av , men målet er å fortsette med det jeg gjorde i fjor – kanskje litt mer systematisk ( det var der dette med planleggingen skulle gjøre seg gjeldende). Det jeg skal prøve på er å blogge minst en gang i uka, det kan innimellom være utfordring nok for det er så mange andre saker og ting som og er kjekke å gjøre. Skravle, strikke, lese ….

I dette året går jeg over til å være seniormedarbeider og de to neste dagene skal tilbringes på kurs for å få vite hvordan en slik tilværelse kan bli. Saken ble såvidt nevnt på fredagens kaffe- og sjokoladeøkt da støttekontaktene mine og jeg hadde møte, men vi kommer nok tilbake til dette når den store dagen nærmer seg.

Jeg ser at flere bloggere har lagt ut sine forsetter når det gjelder hva som skal leses i 2011. Det er prisverdig, men jeg som leser etter innfallsmetoden og ikke minst har Nordhordland Litterære Selskap sin leseliste å forholde meg til, kommer aldri til å klare å gjennomføre en så planlagt lesing. Når det er sagt er andres leseplaner en inspirasjon, så jeg leser bokbloggerne med stor interesse! Akkurat nå leser jeg Vredens druer av John Steinbeck til NLS´s neste møte, samtidig som jeg så vidt har begynt på Vågen av Harald Voetmann og Blues från ett krossad världshus av Sonja Nordenswan. Det er ikke så lurt med slik trippellesing så jeg lar nok Voetmann ligge og konsentrer meg veldig om Steinbeck og Nordenswan og håper å få lest disse to ferdige innen fristen. Det handler om prioriteringer, gjør det ikke?

PS. Bildet er tatt av husbonden og avslører undertegnede i en typisk førjulsaktivitet DS

2 kommentarer om “Den første uka i 2011

  1. bentebing sier:

    Ja, jeg får prøve å kaste meg på fellesbloggingen. I år har jeg bestemt meg for å gjøre ting som jeg egentlig synes er litt skummelt, så dette er nok ett av områdene. Jeg er en sann pingle på utrolig mange områder, men så lenge det er liv er det håp – sier de!

    Liker

  2. knirk sier:

    Så moro at du er med oss! Bloggdato 20. januar. Post gjerne om Voetmann også, så legger jeg deg til.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: