Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Det hender at husbonden er innom bloggen og tar et sveip. Sist han gjorde det, bemerket han at det var lite bilder her – og det har han jo rett i! Så hermed skal jeg bestrebe meg på å ha med litt flere bilder, der det passer slik – altså! Det må ikke bli noe stress dette med bilder, for sant å si har jeg stressa litt denne uka med å finne ut hva jeg skulle skrive om! Jeg kan da ikke allerede nå å misse på å gjennomføre mitt forsett om å blogge minst en gang pr. uke. Så dette «kravet» om litt mer billedlegging kom egentlig som en grei utvei! Søndagsturen i dag gikk til Meland Golf- og naturpark på Fløksand i Meland  kommune, ikke langt hjemmefra, men et flott område som har hatt gårdsdrift fra 1700-tallet og fram til ca 1980.

Hull 18 med Fløksand gård i bakgrunnen

Vi begynte turen fra hull 18 denne gangen, sånn for forandringens skyld! Og selvsagt en annen viktig grunn: når banen er i drift er det med livet som innsats man prøver å gå mot slagretningen! – sånt gjør man bare ikke!

Hele området rundt gårdshusene bærer preg av at dette har vært en stor og staselig gård med alléer, murer og sjeldne trær. Ja, stor i forhold til de andre gårdene i området, får vi vel si…

Hull 13 med utsikt til Bergen

Nå er gården gjort om til golfbane og selv de mest innbitte motstanderne går gjerne tur her og nyter tilgjengeligheten, tja kanskje ikke så mye midt i golfsesongen, men den er jo rellativt kort selv her på vestlandet. Dvs. det var en ute med bag og køller idag og – holdt vel ikke ut lenger… det var lite snø og vannhindrene var av det sympatiske slaget, slik som her:

Hull 11 med overflate med sprett i!

Noe særlig varme var det ikke, så dagens belønning ble inntatt i heimen – og når en av gutta dukker opp for å nyte fastelavensbolle med mor og far, da har vi hatt en nydelig søndag!

H spiser fastelavensbolle. Bildet er tatt av JK

4 kommentarer om “Søndagstur

 1. bentebing sier:

  Tusen takk for hyggelige kommentarer! I dag regner det, dvs. de «innfødte» kaller dette for «vadlesletta» en slags regn/snø som legger seg på bakken og er glatt og sleip, riktig skummelt for damer med angst for å falle;-)!

  Liker

 2. Ingalill sier:

  Jeg blir så glad av å se bilder uten snø.
  Det får meg såvidt til å tru at våren også er på vei til indre østland.
  Godt fotografert!!

  Liker

 3. Lise Helene Paulsen sier:

  Godt å se du har skrevet i dag!!! Nå var jeg bekymret for forsettet ditt… 🙂 Fine bilder! Trenger guidet tur en dag!?

  Liker

 4. Lisbeth sier:

  Hei, fin tur dere hadde på golfbanen, ser snøen magler, heldige dere.
  Har og en 18 hulls golfbane her vibor, pleier og gå turer med Molly der.
  Har lagt dæ til som følger, koselig om du følger mæ. ;O)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: