Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

For en tid siden hadde Nrk en liten serie med parodier fra Tracy Ullman. Disse ble hver gang avsluttet med en parodi på Arianna Huffington hvor dama sitter i en stor seng og blogger om dagens begivenheter før hun avslutter  med : blogging off now, blogs and kisses, kysser PC-en sin og slukker lyset.   Jeg syntes denne parodien var hysterisk morsom og tenkte ikke så mye på hvem som forårsaket dette innslaget, men så blir hun nevnt av Jill Wlaker Rettberg og med litt googling dukker jo Huffington Post opp. Arianna herself er en konservativ dame, men med litt hjelp fra Tracy Ullman blir det jo riktig festlig!

En annen sak som ble riktig stort og flott var et nytt møte med Oslo Sporveier. For å komme meg til Høyskolesenteret måtte jeg ta trikk og siden jeg kom sent til Oslo søndag kveld, glemte jeg å kjøpe trikkekort! Ved tidligere Oslobesøk har jeg blitt overfust av trikkeføreren for ikke å ha kjøpt billett, eller enda verre – ha en stor seddel! Jeg stod ved trikkestoppet og øvde meg på en forklaring på hvorfor jeg, beklager så mye, var nødt til å kjøpe billett med – å skrekk og gru – en stor seddel. Men hva skjer? Trikkesjåføren opplyser bare prisen, gir meg billetten og dett er dett. Dagen etter har jeg fremdeles ikke kjøpt trikkekort, men oppildnet av denne vennlige behandlingen prøver jeg igjen. Under over alle under! Trikkeføreren smiler og sier: en billett, ja. Du verden! Jeg nevnte dette for en annen som ikke bruker trikken til daglig og hun sa: -kanskje de har gått på kurs? Hvis kurs virker så bra. send folket på kurs, Liv Signe!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: