Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Lars Mæhle og Odd Henning Skyllingstad fortsetter med suksessen Kråkeslottet barnehage og alt det de setter i gang med. Denne gangen handler det om juleforberedelser. I boken er det flere fortellinger, og noen oppgaver som barna kan løse, kanskje med litt hjelp fra en voksen eller den voksne må ha litt hjelp fra et barn? Jeg klarte ikke Lure-jule-quizen, bra at løsningene er rett i nærheten da.

Barna oppdager at julekalenderen er borte, en ganske alvorlig sak når vi er i starten på desember, men Line og Leon og de andre barna er på saken som ved felles innsats får sin løsning. Mange barnehager går på besøk til aldershjem på Luciadagen, så også Kråkeslottet barnehage, men hva gjør de når selveste bestefar Lucia er søkk vekk?

Det er futt og fart i barna i barnehagen og de voksne har virkelig nok å henge fingrene i, men det er god stemning, problemer og mysterier løser seg og det er bare å gå inn i jula med de største forventninger.

Det jubles i heimen når det oppdages nye bøker om barna i Kråkeslottet barnehage i min bokhylle og det er en fin anerkjennelse. Jeg fikk boka som leseeksemplar fra Vigmostad og Bjørke

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..