Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Det er endelig sol! Med sønn, samboer og bikkje på besøk er det en lettelse å kunne sende dem ut på tur på Brakstadfjellet! Jeg har derimot tatt årets første sykkeltur rundt Frekhaug senter, noe som var mer enn nok for mine utrente bein! Jeg trøster meg med at det blir bedre neste gang, dvs. hvis neste gang ikke er så langt unna….

Jeg bør ikke sitte så mye lenger med dette, men fordype meg i korrektur på neste kapittel i Bibel studiet til Kristent Fellesskap. Det er interessant, men det krever konsentrasjon og det er grenser for hvor lenge jeg klarer å sitte med det i ett… men det er det med å få begynt… 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: