Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Det er lyse mainetter nå! Brunsneglen har spist opp alle påskeliljene og min kjære går ut i skumringen med mord i blikket. Jeg bistår med å koke vann, men ellers håper jeg at dette går over. Jeg har blitt bitt av Flickr-bugen og er lettere avhengig av å ta bilder, legge dem ut på min konto og sjekke om det blir noen respons. Man blir svært selvopptatt av slikt og egentlig burde jeg lese Jeanette Winterson: Lighthousekeeping til neste Ønskebok kurs….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: