Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Og jeg leser videre Glennkill av Leonie Swann.
Dette er en krim med sauer i hovedrollen og som vi vet er sauer ålreite dyr, så hvorfor skulle de ikke kunne oppklare grufulle mord? Det er ganske behagelig å kunne ta seg tid til å lese etter ein periode hvor ALT har dreid seg om bryllup og ting og tang forbundet med dette. Nå er bryllupet over og tiden er igjen min, ja det er det jeg tror. Jeg har klart å stresse på meg stiv kropp, det kjennes ut som om jeg har for korte sener i hele kroppen, støl som en gammel, gammel krok. Det ser ut til at jeg bør ligge på sofaen en stund slik at alle deler får hvilt seg skikkelig ut? Eller kanskje ikke… litt rydding på kontoret både ute og hjemme kan sikkert være gode øvelser for å komme i orden både fysisk og på det mentale plan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: