Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

I hele mai måned har jeg tenkt: nå skal jeg skrive på bloggen min, men jeg må bare … før jeg gjør det. Det har stadig vært saker med uhyggelige deadliner, mye lesing av KJEDELIGE ting og annet pes. Men også besøk av familie og nye og gamle venner! Disse besøkene har ført med seg en helt ny beredskap av sengetøy, håndklær, støvsuging og ikke minst matlaging!! Jeg har blitt avslørt som dessert-lager-vegrer og det som jeg klarte å kammuflere så flott før! Jeg har svingt opp med middag, men så har kravet om dessert dukket opp. Jeg har prøvd meg med: vi skal ha kake til kaffen, nix – ikke eksisterende argument  (det skal vi vel ha likevel), Hva med litt frukt – nei, det er nedtur, Hva med is? – bare is????? Is og bær? – Okei da, med sjokoladesaus? Men når vi har kommet til kaffen, kake(ne) og praten om alt og alle, da har det vært en glede med besøk. Dessuten oppdager man jo sitt nærområde på en ny måte, med begeisterede tilrop over vakre hager, Bergen som den ultimate byopplevelse, Festspill og kunstutstillinger. Livet er hæ´li dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: