Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

blurr Bildet er tatt fra en konsert som Fynd hadde i Nordgardsløa i midten av oktober. Flott konsert, men bildet er jo ikke helt bra… det er vel noe med blenderen eller noe slikt som jeg ennå ikke har helt fått med meg??? Nå har noen funnet ut jeg at jeg skal gå på kurs for å lære litt mer om det tekniske  ved fotografiapparatet, så i mårå skal eg byrja på eit meir komplisert liv, trur eg. Håper det blir mer moro enn html-koder, rydding på kontoret, oppvask, føre regnskap, kassere bøker…. tja , i det hele tatt mer moro! Det er vel ikke for mye forlangt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: