Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Noen som har møtt på et utsettelsesmonster i det siste? Jeg har hatt et boende på arbeidsrommet de siste ukene! Det har vært overhendig slitsomt. Med en deadline i den ene enden og dette monsteret i den andre har hver dag vært en kamp for å få opp motivasjonen, mot luftige ideer (som får meg til å tenke på helt andre ting) og sult eller tørst (selv om jeg nettopp har fylt opp med både mat og drikke). I dag tok deadlinen over og utsettelsesmonsteret krympet til en liten fjert, som helt umerkelig snek seg ut av rommet. Jeg sitter nå tilbake, lett svimmel og oksygensugen, men lykkelig ferdig med både det ene og det andre. Hipp hurra! Nå skal jeg lese Universets engler av Einar Már Gudmundsson som er neste bok til Selskapet. Den gode Einar Már var på TV her en dag og viste seg som en sterk motstander av at Island skal betale tilbake alle milliardene til engelske og nederlandske banker eller var det småsparere? Men var det de islandske småsparerne som rappet pengene fra engelske og nederlandske småsparere? Det er en veldig rar regnemåte her – eller er det noe jeg ikke har fått med meg? Et bankmonster?

En kommentar om “Utsettelsesmonsteret

  1. Per Olav Kaldestad sier:

    Gratulerer med monsternedkjemping og openbert effektiv sluttspurt! Vedrørande Island: Eg er grunnleggjande positiv til landet og det aller meste som kjem derifrå – inkludert Einar Már. Men når dei går over styr, gjer dei det gjerne vilt og utan grenser:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: