Publisert i frister

Det er innspurt!

Jeg leser ikke lenger romaner, jeg bare svetter over tastaturet! Det er nå absolutt innspurt på studiet! Alle mine tanker bør dreie seg om estetikk, norm og funksjon eller adressivitet eller intensjonalitet og ikke-intensjonalitet. Jeg bør ikke tenke på kjekke ting man kan gjøre med pinner og garn eller foto som ligger å venter på behandling. Nei, her bør jeg bøye meg ned over Stortingsmeldinger, planer og utredninger og ikke tenke på at Roland Barthes har skrevet om mange interessante emner som bare venter på å nytes i passende porsjoner. Dette tenker jeg ikke på i det hele tatt! Men om noen skremmende få dager, da skal jeg tenke på både det ene og det andre….

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

2 kommentarer om “Det er innspurt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.