Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Jeg leser ikke lenger romaner, jeg bare svetter over tastaturet! Det er nå absolutt innspurt på studiet! Alle mine tanker bør dreie seg om estetikk, norm og funksjon eller adressivitet eller intensjonalitet og ikke-intensjonalitet. Jeg bør ikke tenke på kjekke ting man kan gjøre med pinner og garn eller foto som ligger å venter på behandling. Nei, her bør jeg bøye meg ned over Stortingsmeldinger, planer og utredninger og ikke tenke på at Roland Barthes har skrevet om mange interessante emner som bare venter på å nytes i passende porsjoner. Dette tenker jeg ikke på i det hele tatt! Men om noen skremmende få dager, da skal jeg tenke på både det ene og det andre….

2 kommentarer om “Det er innspurt!

  1. Per Olav Kaldestad sier:

    Heia! Heia! Målet er nær! Skål i engelsk ale!

    Liker

  2. Eli Frisvold sier:

    Hehe! Lykke til!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: