Publisert i ferie

Ferien er slutt!

Ja, den var faktisk slutt forrige mandag! I uka som gikk har jeg da også vært mer eller mindre i sjokk hver gang klokka har ringt om morgenen. I helgen klarte jeg å overbevise meg selv om at helg er nesten som ferie, bare veldig mye kortere. Dette var ikke noe sjakktrekk! Jeg er fortsatt i lett feriemodus og klarer ikke ta innover meg at: det er IKKE lurt å legge seg så veldig seint, for klokka VIL ringe før man aner! Lesing på senga til langt på natt straffer seg med bæreposer under øynene! Og jobben disker opp med noen saftige frister på innlevering av budsjett en dag ikke lenge unna. Jeg har funnet ut at denne siste uka med sommeråpent skal jeg øve meg på den vanlig vinterrutinen, dvs. stå opp slik at jeg har tid til å drikke morgenteen og pusse tenna før jeg har kommet på jobb. Blir tøft dette…

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

2 kommentarer om “Ferien er slutt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.