Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

På seinvakten i går gjorde en låner meg oppmerksom på at en sommerfugl hadde kommet seg inn og flagret muntert omkring i utlånet. «Det betyr lykke å få en sommerfugl inn i huset», sa hun. Man kan bli ganske lett til sinns når en sitter der og betrakter den ganske vinglende, kanskje ubekymrede og flagrende ferden gjennom lokalet.  Hva skulle denne sommerfuglen her?  Snuse inn den herlige lukten av bøker? – varmen fra datamaskinene eller var det tilfeldighetenes frie spill som fikk den til å fyke inn gjennom vinduene?  Jeg vet ikke hvor den til slutt tok veien, men det er grunn til å tenke på om det ikke er en lykkelig opplevelse også for en sommerfugl å komme inn på et bibliotek?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: