Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

I dag gikk turen til Hjertåsfjellet, i følge mannen «eit enkelt lite fjell». Likevel satt jeg og gruet meg til å gå på tur! Det er helt bortinatta, selvsagt, men altså tanken på å slite seg opp på en topp og så kravle ned igjen, gjør meg helt matt. Valget idag stod mellom å gå en tur på golfbanen eller bestige et fjell og fordi det ikke regnet, ikke var det snø eller isdekke og været helt passe til «ein enkel og liketil» fjelltur, ja så var valget tatt før jeg visste ordet av det. Da vi gikk oppover oppdaget vi at det var ikke helt isfritt, men ikke værre enn at vi kom oss velberget over både myr og bekk. Siden jeg aldri hadde vært oppe på dette fjellet før og mannen bare en gang ( og da hadde han gått en annen vei) var det litt nøling angående retningen. Men vi traff en dame som så overhendig sporty ut og hun forklarte veien samtidig som hun sa at dette var «ein grådig fin tur». Akk, o ve, tenkte jeg da, dette blir slitsomt, men vi gikk trøstig videre og jeg snakket oppmuntrende til meg selv, slik som: «dette ligner i grunnen på filmen «Engelskmannen som gikk opp på en ås og kom ned fra et fjell» også tenkte jeg på den stakkars presten som døde under byggingen av den ekstra meteren (eller hvor mye det var), og håpet at jeg ikke ville ende på samme måte. Jeg kom meg opp på fjellet, fantastisk utsikt, og fjell nr. 8 kan hukes av på lista. Mine treningsvenninner har bestemt at vi skal gå opp på ti fjell i løpet av høsten og nå begynner tiden å renne ut, men hvis det ikke blir snø de næremeste ukene så skal det vel gå… daudlina er 31.12…

Vel og vakkert hjemme sank jeg ned i sofaen sammen med boka Hanndyr av Laura Zigman. Her utbrer hovedpersonen Jane Goodall (ikke hun med apene) seg om Ny ku – Gammel – ku teorien etter at hun har blitt dumpet av Ray. Jeg har lest boka før, men nå skal den inn i Ønskebok og da må den gjenoppfriskes. Første gangen jeg leste den lo jeg høyt og leste utvalgte passasjer for mannen, dette synes han ikke var morsomt i det hele tatt! Nå virker den ikke så morsom, men jeg humrer jo fremdeles av kapitler som: Prekopulativ fase. Trinn 1 Myten om mannens skyhet. – ja, så jeg tror jeg leser litt mer før det blir natt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: