Publisert i bøker

Camilla Collett

20130206-180745.jpg
Jeg fikk tilsendt Torill Steinfeld sin bok Camilla Collett Ungdom og ekteskap fra Gyldendal. Jeg spurte om å få den og ble lykkelig og forventningsfull da den dukket opp. Jeg har nettopp begynt å lese denne utrolig interessante og fasinerende boka. Den er delikat i layout og godt skrevet og jeg gleder meg hver ettermiddag til en liten leseøkt. Boka er på ca 470 sider + noter så det tar nok sin tid dette, men så langt – en nytelse!!!!

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

6 kommentarer om “Camilla Collett

  1. Det synes jeg du skulle! Torill Steinfeld skriver bra og hun klarer å framkalle ulike sider ved CC og familien som i hvert fall jeg aldri har tenkt over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.