Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Husbonden og jeg er på ferie i Norge, turist i eget land. Tenk at vi vågde det! Vi som er så varmeavhengige! Vi var leenge i sterk tvil, men så ble det noen varme dager og vi tenkte at så pinglete kan vi da ikke være, at vi ikke våger. Så her er vi på vei mot Mosknes og Lofoten.

20130704-184230.jpg
Vi reiste via Naustdal (fetter av husbonden) til Florø (venn av husbonden) til Stranda (enda en venn av husbonden) til Molde. Her så vi det spektakulære biblioteket, traff sjefa og fikk en flott omvisning. Jeg var henrykt, husbonden holdt ut. Vi fikk tips om en god restaurant (lytt til din nærmeste biblioekar) og gasset oss med klippfiskrygg og nydelig tilbehør. Dessverre kom jeg ikke på dette med foto før vi kom til desserten…

20130704-194634.jpg
Dagen etter var det ut på tur igjen til Trondheim via Bud, vakkert, men godt med skjerf i halsen.

20130704-194948.jpg
Man skal jo være noen dager i Trondheim for å nyte byen, gatene og alle de grønne områdene, men Helgelandskysten og Sandneessjøen ventet, så det var bare å sette dette på listen over byer å besøke en annen gang.
Det blir mye slikt når jeg nok en gang har «glemt» å regne ut hvor lang tid det tar å kjøre i vårt langstrakte land. Når skal jeg lære dette? Neste gang, kanskje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: