Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

I disse dager er det igjen Kapittel og festival i Stavanger. Ikke nok med det denne gangen er også Bokbloggerprisen lagt til Stavanger og dermed er det duket for valgets kvaler. Jeg klager ikke, bare så det er sagt, det er bare det at her er det så utrolig mye jeg har lyst til å gjøre – og jeg som bestilte billetter så tidlig at jeg nesten ikke hadde sett et program…!

Fredag: Tønes/ Frank Tønnesen har gitt ut bok – det må være mulig å få dette med seg. Olaug Nilssen skal holde Kiellandforedraget, med litt kjapt ganglag skal jeg nok få smette det inn.

Lørdag: Den store Bokbloggerdagen! Nerdenes møteplass! Men på ettermiddagen øyner jeg en mulighet for å høre på Alain Mabanckou som skal presentere seg. Jeg leste Black Bazar og digger skrivestilen hans.

Søndag: Hva når jeg før flyet tar av? En svimeslått tur rundt i herlige Stavanger? Eller var det ikke noen som snakket om en…. time will show.

Jeg gleder meg!

2 kommentarer om “Valgets kvaler – Stavanger, Kapittel, Bokbloggerprisen?

  1. Tine sier:

    Dette blir kjekt, gleder meg til å treffe deg 🙂

    Liker

  2. Marianne sier:

    Ja dette er virkelig valgets kvaler! Jeg får i det miste god trim og trening på krykkene her. Løper (vel, alt er relativt..) mellom arrangementene her, men går likevel glipp av flere, gode parallelle opplegg. Velkomen skal du være 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: