Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

På det allerede omtalte bibliotekledermøtet, der turen gikk til Kvinnherad var det Lena og Elin organiserte oss fra Strandkaien i Bergen, til Rosendal, Husnes og tilbake til Strandkaien igjen. Etter to fulle dager med folk som vanligvis klarer det meste selv, men plutselig blir som en flokk som må gjetes og overlater styringa til reiselederne (!) er det helt på sin plass med en pust i barneavdelingen. Det blå hjørnet på bildet er bingen med lytteklokke. Det var vel flere enn meg som sjekket hva som stod på skiltet. Det kom ikke i nærheten av det første skiltet Os bibliotek satte opp. «Ta av deg skoene før du hopper i bingen» – et godt råd som flere bør merke seg, synes jeg! I god og ryddig bibliotekarånd ble skiltet rettet til «Ta av deg skoene før du koser deg i bingen», jaja. Takk til alle for to fine dager og særlig takk til Lena og Elin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: