Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Det har vært stille på min bloggfront i flere måneder. Hvorfor? Tiden har blitt brukt til andre og kanskje mer dagligdags preserende ting. Nå er det et nytt web 2.0 kurs på gang og da må en heller rusten begynnelse friskes opp igjen. Noen kommer til å gå meg etter i sømmene… slikt krever en liten innsats og det skal bli!
På bibliotek fronten har Nordhordlandsbiblioteka startet et nytt prosjekt: Mitt Nordhordland. En felles nettside for biblioteka i Nordhordland med Aquabrowser som søkemotor! En utrolig spennende måte å søke på og som vi håper vil gi folk en enklere tilgang til informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: