Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Mange synes mandag er en skrekkelig dag. Helga er over og mange, lange arbeidsdager ligger foran. Men er ikke egentlig helger litt oppskrytt? Mine helger er for tiden overlesset med ting som bare MÅ gjøres eller besøk som jeg enten må gå i eller motta. Å legge seg på sofaen og la timene drive av sted er utelukket. En mandag derimot gir muligheten til å komme hjem fra jobb, synke ned i sofaen, klage høylytt over hvor sinnsykt travelt det var på jobb og bli liggende! Ingen ville finne på å jage meg opp i sittende stilling eller gjøre noe, jeg må jo hvile ut til neste arbeidsdag! Enda bedre er det når jeg har hatt seinvakt, da er det ferdig middag, kaffe og utflating foran TV-en. Jeg kan til og med tillate meg å være litt utslitt på tirsdag og! Nei, mandager er underkjent som en dag til å nyte!

En kommentar om “Mandag – en ny flott uke ligger foran!

  1. Eli sier:

    Du har så avgjort et poeng! Alle de der greiene man bare MÅ gjøre.

    Etter at mørket har senket seg ser man ikke støvet så godt heller. Eller at vinduene trenger en puss!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: