Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

September – denne måneden der jeg tror jeg skal få hue over vannet, tid til å gjøre alt jeg har lyst til og i tillegg lese uendelige mengder med herlige bøker! In your dreams! Jeg vet jo det, men jeg tenker alltid at hvis jeg legger en liten timeplan for ettermiddager og kvelder, så burde ting falle på plass? For eksempel lesing, hvis jeg nå ikke leser mer enn en time hver kveld, burde jeg jo få tid til noe annet? Og hvis jeg bare jobber med Ønskebok ting bare litt hver dag, burde det vel bli plass til litt pusling med andre saker? Og med andre saker, mener jeg absolutt ikke rydde, vaske, støvsuge, lage mat, sove…. nei, gjøre kjekke og morsomme ting! Men jeg er så enkel å avlede! Hvis gemalen sitter og ser på TV og roper : Dette må du se! –  så styrter jeg avsted for å få med meg dette spektakulære. Går jeg da tilbake til det jeg holdt på med? Neida, her blir dama sittende og glemmer alle fikse planer. Gjennomskuer jeg ikke meg selv? Joda, men gjøre jeg noe med det? Neida, en eller annen rufsete unskyldning dukker opp i hodet – og der sitter jeg. Jeg er vel ikke slave av mine egne planer, vel?

3 kommentarer om “September!

 1. bentebing sier:

  Ja, det er det sannelig! Hvor ble september av? Takk for at du hjelper meg med å holde styr på disse månedene:-)

  Liker

 2. Eli sier:

  Nei NÅ er det oktober:-)

  Liker

 3. Per Olav Kaldestad sier:

  (september-helsing)

  bjørka sin ynde tilhøyrer henne
  er inga gåve frå ein flyktig vind
  finst det ei form du får igjen
  når det som rører deg fer

  t.a. clark

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: