Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Idag og i morgen er det seminartid! Fri og åpen programvare i bibliotekene – er det noe da? I følge de vi har hørt hittil                   Nicole C. Engard og Nicolas Morin er det god økonomi for både små og store bibliotek å satse på OS (open source – disse forkortingene som jeg aldri klarer å få med meg).  Nå skal Magnus Enger snakke om Hva er fri og åpen programvare? Ja, fri – men ikke gratis, jobben skal gjøres, server skal betales og alle de kjekke dubedittene som gjerne følger med…. Men likevel, her må det være noe å hente!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: