Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Nytt år og nye muligheter! Herlig! Jeg hadde tenkt å ha en lengre skrivestund i dag, men selv en førstenyttårsdag da det ikke er noe annet program enn å se på Nyttårskonserten og gå en liten tur – så klarer jeg å sose rundt slik at denne gode planen gikk dukken. Om noen ørsmå minutter er det en ny dag, med nye muligheter. Herlig! Jeg tror jeg skal fortsette slik! Godt nytt år alle sammen!!!

2 kommentarer om “Nytt år!

  1. bentebing sier:

    Hm, nei, må innrømme at jeg er IKKE sportsinteressert og er ganske sløv ndg store sportsarrangement. Et eksempel: jeg hater fotball, men hvem er det som klarer å reise til Berlin midt under VM?????

    Liker

  2. Eli Frisvold sier:

    Hæ! SÅ du ikke nyttårshopprennet!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: