Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Ja, så kom jeg hjem fra samling nr. 2 og føler meg ikke så under linoleumen som jeg var etter samling nr.1. Vår gode kursleder loste oss bestemt gjennom Mukarovsky og lagde noen hull i mitt mentale tåkehav. Svært takknemlig for det! Vi snakket om Selma, Gro og Karl Ove, interessant og tankevekkende. Det slår ikke feil, samtalen om bøker gir ny innsikt, åpner dem faktisk opp. Det er spennende å snakke om opplevelsen av tekst, beskrive boka, finne ut hvor verdifull eller viktig denne boka er for meg og trekke fram sitat som viser fram språklige høydepunkt. Dette er nytelse! Men rett rundt hjørnet venter teorien, som jeg nå skal bruke litt tid på å bli venner med. Om mulig! Ja, for miraklenes tid er vel ikke helt over?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: