Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

I går ble det Mammutsalgutflukt på husstanden. Min kjære har en absolutt bokgal venn som fyller hus og heim med bøker fra gulv til tak, bokstavelig talt! Inspirert av hans siste kjøp på mammutsalget var også min gode mann klar for å kaste seg ut i salgets allehånde fristelser. Jeg er alltid klar for fristelser og særlig når det gjelder bøker! Vi fant både det ene og det andre, mer enn bokhyllene våre tåler og vel så det. Jeg har tenkt at jeg en gang skal kassere fra egne hyller, men det er ennå noen hull her og der så inntil videre er saken utsatt. En av bøkene vi fant er skrevet av Pierre Bayard og har den besnærende tittel: Hvordan snakke om bøker du ikke har lest? Klart den ble kjøpt inn siden min leseliste bare blir lenger og lenger! Dessuten er jeg redd det er altfor mange bøker jeg bare kan glemme å få lest, men denne skal jeg lese – om ikke annet for å opprettholde et svakt skinn av interessert bokleser.

3 kommentarer om “Mammutsalg!

 1. bentebing sier:

  Ingalill: Jeg har kommet til omtalen av Musil´s bibliotekar i «Mannen uten egenskaper» og som en av den sorten, skaper dette ren lykke!

  Eli: Min kjære mann ba meg vise ham hvor det var ledige hull i våre bokhyller, makan til kverulant!

  Liker

 2. Eli sier:

  For min del har jeg ikke så mye som prioritert mammutsalget en gang! Da blir det nok hylleinnkjøp på IKEA først!

  Liker

 3. Ingalill sier:

  (hehe) denne kjøpte jeg også, har kun lest noen sider men den ser artig ut, på en – hvorfor-lese-bøker-i-at-all-måte og skal man anmelde er det visstnok en enorm fordel å ikke ha lest boka 🙂

  – kontradiksjon aside – gleder meg til å lese hele.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: