Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Idag er jeg rammet av forkjølelse, hodepine og det generelle ubehaget av å være trøtt og giddalaus. Framtidsplanen når ikke lenger enn til å tenke på når kan jeg ta meg en pille til uten å bli misbruker? Det jeg burde ofre flere tanker på, er hvordan få statistikken ferdig til fristen på fredag! Det er den årlige øvelsen alle bibliotek blir rammet av, og som hver og en av ansvarlige sjefer strever seg igjennom. For det er nå vi blir konfrontert med rubrikker og spørsmål vi ikke har sjenket en tanke siden ifjor på omtrent samme tid. Det er dessuten så lenge siden nyttår at det ikke er noen vits i å reversere nyttårsforsettene og legge til et ekstra – «bli mer nøye med å kataolgisere rubbel og bit som kommer innenfor bibliotekets vegger»-forsettet. Eller – «notere alle utstillinger og besøkende»-forsettet. Siden Outlooken og jeg har fått et bedre forhold i det siste, kan jeg legge inn en påminning til 1.1.2011 om at jeg begynne med dette så fort vi får rundet nyåret, tenk hvilken strålende korrekt statistikk vi vil levere i 2012! Mitt bibliotekarhjerte blir helt lykkelig ved tanken! Nå kan jeg i samme slengen begynne å lure på hvor vi skal levere statistikken til neste år og hva skjer med den jeg skal levere på fredag? ABM-utvikling pleier jo ikke å ha noe å melde om statistikken før langt utpå høsten og da skal de vel være nedlagt, underlagt eller reorganisert under hva eller hvem…. Kanskje mitt bidrag forsvinner i det store omorg-dragsuget og vi aldri får se snurten av statistikken for 2009?? Dette betyr at det kanskje er helt bortkastet arbeid å sette seg til med alle tallene i morgen? Nei, vi må vel yte vår skjerv, – om ikke annet til fylkesbiblioteket som på biblioteksjefmøtet tar oss igjennom fjorårets regnskap av innlånt og utlånt. Så imorgon skal eg byrja – trur eg -….

En kommentar om “Rammet av….

  1. Eva sier:

    Stakkars deg som er sjuk. God betring, og lykke til med statistikken 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: