Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Farmor og Kasper har travle dager! Det er så utrolig mye som skal undersøkes og farmor hadde aldri tenkt at hennes skuffer og skap kunne inneholde så mye rart! Når det blir for mange ting på gulvet, tar vi gjerne en pause med en god bok. Vi har nå trålt igjennom Molly, Daniel i løvehulen, Mine første hundre ord og Titt-tei Jungelbok. Farmor er veldig begeistret for Mine første hundre ord av Kari Grossmann, mens Kasper liker best Titt-tei Jungelbok. Siden det nå er Kasper som til sjuende og sist har styringa så blir det ofte (hele tiden) til at vi leser Titt-tei Jungelbok.
Farmor og Kasper blar i boken sammen, dvs Kasper blar dobbelt så fort som farmor. Farmor leser :og Kasper roper Heihei, når enten flodhesten eller pandaen kommer fram bak klaffen. Både farmor og Kasper er motstandere av klaffer og styr i bøker, vi synes at det skal komme klart fram på siden hva dette handler om, derfor har Kasper nå begynt å rive klaffene ut av boken. Farmor derimot er ikke så glad i å rive ting ut av bøker som man faktisk skal lese en stund til, så vi kjemper litt der…

Farmor har mange bøker og det kan faktisk være litt slitsomt å komme over alt, men det er bare å ta en liten pause, så er vi igang igjen!

En kommentar om “Titt-tei – Jungelbok

  1. Margrethe sier:

    Enig med deg og Kasper; klaffer er kluss! Men er klaffene der, så er de der. Det er ikke tvil i min sjel! Du og Kasper har noen herlige stunder sammen.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: