Publisert i jul

God jul!

DSC_0030Fuglematen er på plass, julepynten har kommet opp her og der, presangene – de aller siste holder på å bli pakket inn og det er snart tid for å dekke bordet. Mine planer om å blogge hver uke gikk i oppløsning de siste ukene i desember, men det er ennå ikke tid for å summere opp 2012, så foreløpig kan jeg beholde optimismen. Til alle dere som er innom, leser og kommenterer bloggen min vil jeg si: Tusen takk for hyggelige kommentarer, takk til forlag som har sendt meg bøker og takk til dere som leser og lar det være med det. Dere er alle med på å hjelpe meg på veien mot å kanskje kunne skrive litt bedre, med litt mer omtanke og ettertanke. Tusen takk! Ha nå er riktig god jul og et godt nytt år!

 

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

4 kommentarer om “God jul!

  1. Riktig god jul, Bente! Jeg synes at du skriver veldig interessant og godt om bøker allerede, og gleder meg til å følge bloggen din videre i det nye året. Det viktigste er ikke å blogge hver uke, men når man har lyst! Tror jeg, da. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.