Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

DSC_0030Fuglematen er på plass, julepynten har kommet opp her og der, presangene – de aller siste holder på å bli pakket inn og det er snart tid for å dekke bordet. Mine planer om å blogge hver uke gikk i oppløsning de siste ukene i desember, men det er ennå ikke tid for å summere opp 2012, så foreløpig kan jeg beholde optimismen. Til alle dere som er innom, leser og kommenterer bloggen min vil jeg si: Tusen takk for hyggelige kommentarer, takk til forlag som har sendt meg bøker og takk til dere som leser og lar det være med det. Dere er alle med på å hjelpe meg på veien mot å kanskje kunne skrive litt bedre, med litt mer omtanke og ettertanke. Tusen takk! Ha nå er riktig god jul og et godt nytt år!

 

4 kommentarer om “God jul!

 1. bentebing sier:

  Tusen takk, Lise!

  Liker

 2. bentebing sier:

  God jul til deg og Line!

  Liker

 3. Lise sier:

  Og tusen takk for mange fine bloggposter – en av mine favoritter! God jul!

  Liker

 4. Riktig god jul, Bente! Jeg synes at du skriver veldig interessant og godt om bøker allerede, og gleder meg til å følge bloggen din videre i det nye året. Det viktigste er ikke å blogge hver uke, men når man har lyst! Tror jeg, da. 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: