Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Søndagstur med lite kamera

22. september 2013

Jeg fikk for et par år siden et Panasonic, Lumix kamera. Det er lite, passe stort å ha i veska og det tar bra bilder. Blir det ikke bra så er det heller personen bak som strever, enn kameraet det er noe feil på. Idag hadde både aviser og Yr.no fortalt oss at det skulle bøtte ned… eller i hvertfall være grått og en flott dag til innesysler. Så skjer det vidunderlige, regnbygene letter, sola kommer fram og vi ser blå himmel! Det er nesten ikke til å tro! Husbonden og jeg trer på oss gode sko, ulltrøye og fleece og legger i vei på vår vakre øy.

sauerSauene er samlet inn fra fjellbeitet i Masfjorden. Bildet er tatt på lang avstand og da blir det kornete. Ledninger er det overalt, men se på den fine jordkjelleren! Jordkjelleren er super til å oppbevare rotfrukter og poteter, det fryser aldri i disse og temperaturen er jevn hele året.

På måneskinsbruaVi går over Måneskinsbrua. I dagslys er den vel ikke så veldig romantisk, men tenk på dette vannspeilet i måneskinn? Vi går i et kulturlandskap der steingjerder og løer viser hvordan folk har bygd og brukt stein som et viktig materiale.LøeSå vandrer vi inn i skogen igjen, høsten viser seg i bladverket, det blir bare finere utover i ukene som ligger foran oss.høstblad

Stien er våt etter alt regnet, sleipt der blader og trerøtter slynger seg over stien, men det er fortsatt sol – og kanskje fortsetter det utover i uka og? God søndag videre!høststi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: