Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Widar Aspeli og Nora Brech har samarbeidet om denne bildeboka som er en fortsettelse av En, to og et tre som ble utgitt i 2018. Boka handler om de tre vennene Ane, Brage og Vera. De går på tur i skogen på leting etter reven til Brage og den forsvunne Brumle, kosedyret til Ane . De oppdager at i skogen er det mye å se på og forundre seg over. Det er virkelig mange flere dyr i skogen enn bare bortkomne rever og kosedyr. Finner de reven til Brage og Brumle? Tja, det de finner er mange eventyr og referanser til kjente fortellinger og figurer som gjør boka til en flott lete-og-finne opplevelse. Det er morsomt å lete etter reven som vi finner på de fleste bildene, noe som kan hjelpe en litt ukonsentrert leser på veien gjennom boka. Samarbeidet mellom forfatter og illustratør er virkelig en høydare. Teksten er skrevet på vers og gjennom rammene denne formen gir, får illustratøren mulighet til å utfylle og utvide innholdet i fortellingen. Dette gjør Nora Brech på en fortreffelig måte og både forfatter og illustratør får vise seg fram fra sin beste side. Boka er utgitt av Cappelen Damm, jeg lånte den på biblioteket.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: