Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Hordaland fylkebibliotek viser nok en gang at de er framtidsretta og møter utfordringer med stort pågangsmot og entusiasme ved å lage en spennende Fylkesdelplan for bibliotek! Honnør til dem for det! Nå er planen på høring og tiden er inne for alle høringsinstanser å komme med sine synspunkt. En av strategiene er Samarbeid mellom alle offentelege bibliotek hvor det bl.a. blir vist til etableringen av Hordalandsbiblioteket . Dette er spennende synes jeg, se alle bibliotek alle ressurser som biblioteka i Hordaland rår over under ett! Spørsmålet blir om biblioteka i Hordaland, kommuneadministrasjon og politikere vil slutte opp om intensjonene i planen og virkeliggjøre denne. Innbyggerne i kommunene vil i hvert fall ha noe å se fram til og det er jo de bibliotekene er til for.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: