Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert


Jeg har opprettet en Flickr konto! Slikt bør man ikke gjøre hvis det skal gjøres andre ting også. Jeg har en mann som i vel ett år nå har lidd av Flickrmania og hvis gode humør har variert sterkt ettersom han har blitt favet eller ikke, for ikke å snakke om når bilder blir stående ukommentert i lengre tid. Selvom jeg burde vite bedre har jeg begynt å bruke min lille Olympus og med øvelse skal jeg nok klare å holde det så stille at bildene ikke hopper så veldig – håper jeg. Dagens bilde er selvsagt fra hagen hvor min favoritt blomst har fått leve i fred gjennom hele pinsen.

En kommentar om “The Flickr-bug

  1. j.kleiva sier:

    Kan meddele at pasienten er (delvis) helbreda!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: