Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Det er nyttig å lese andre sine blogger! I dag var jeg innom Strilakvil sin blogg og fikk se at Plinius både teller og sjekker oss som nå er nybloggere! Det kan jo føre til litt skjerpings og ikke minst til litt aktivitet her og der. I helgen har jeg lest Blogg og bibliotek der Thomas opplyser om LibraryThing sin ide om et nytt klassifikasjonssystem. Dette er uhyre interessant og fortjener litt mer tenking. Dvs. akkurat nå er det snart seinvaktstart her, men det er jo fullt mulig å tenke mens man jobber – skulle jeg tro!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: