Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Eli var så grei og minnet meg på at vinterferien kanskje var over? – Og hun har rett! Ei uke fyker avsted og den (hemmelige) planen jeg hadde om å rydde i bokhylla og igjen prøve denne formastelige sporten å kassere i egen hylle, den planen ble det aldri tid til å gjøre noe med. Jeg har forresten funnet ut at Ferie er å reise vekk, dermed har jeg ikke hatt Vinterferie, men heller Vinterfri dvs være hjemme og drive dank. Sist helg hadde vi derimot weekendferie, sønn og samboer hadde fått låne svigers sin hytte i Uvdal og banden dro avsted. Vidda var stengt, men det finnes andre – mye lengre – veier til Austlandet, så vi kom fram. Hytteutsikt Til slutt… Jeg er ingen ski-entusiast, det er minst sju år siden jeg har tatt på meg slikt utstyr og ferdighetene – akk o ve! Kom ikke og fortell meg at har du lært skigåingens edle kunst,  så kan du det. Jeg tror mine danske gener slo til for fullt, skia gikk i kryss og etter fem meter hadde jeg tatt dem av meg og funnet andre og mer effektive måter å komme meg fram på. Banden overtalte meg til å ta plankene på igjen og etter to timers iherdig slit, fikk jeg gå tilbake til hytta og helle i meg nok Jägermeister slik at armer og bein ikke  lenger hadde  de mest påfallende spasmer. Dagen etter fortalte bodyen min at jeg hadde gjort noe jeg ikke har gjort på lenge, kanksje aldri. Nå, tre dager etter kan jeg gå normalt, tror jeg.

En kommentar om “Hm – vinterferien, den er visst over…

  1. Ha ha haaa! Morsom!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: