Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Nå er snart en ny travel helg over – og hva har vi bedrevet? Lørdag var det utstillingsåpning på biblioteket. Denne gangen med foto av gemalen og en av hans venner. Tirsdag klarte jeg endelig skrike så høyt at gemalen skjønte at nå burde han finne ut hvilke bilder han skulle stille ut, og siden har han i grunnen vært flittig opptatt med å synkronisere farger, ta prøve utskrifter, ta endelige utskrifter og prøve fram og tilbake med paspartouer, innramming og oppheng. Fredag kl.01.30 var han ferdig, det var jeg og…Bilder fra Hardangervidda Men bildene er fine og utstillingen ble åpnet i alle høvelige former med snacks og Mozell. Nå venter vi bare på at folk skjønner at de må kjøpe alle bildene, slik at vi får dekket utgiftene til rammer og blekk!

Det er flott med utstillinger på bibliotek! Noen kommer for å se utstillingen og får et møte med bøker, tidsskrift og aviser. Andre kommer for å låne bøker og får et møte med bilder som de kan velge å se på eller ikke. Bildene må tilpasse seg bibliotekets funksjon, men gir visuelle utfordringer tilbake. Vi har hatt noen utstillinger i det siste året og det har vært spennende fordi bildene har vært store og krevd rom omkring seg. Vi har tatt ned avisstativ, ryddet unna småutstillinger og har  måtte forholde oss til bilder som var tildels krevende å se på. I februar viste Linda Øgaard maleri og tegning og en på jobben sa at hun ville savne bildene når de til slutt ble tatt ned. Sant nok, men biblioteket har ingen rik onkel som gir oss penger til kunstinnkjøp. I dag var det tur til Radøy Kunstsenter der de viser keramikk og trearbeider. Det regnet, men så glimtet solen til og tanken om å ta en liten ekspedisjon til Marøy ble virkeliggjort. Vi kjørte så langt asfalten rakk og så tok vi beina fatt og møtte på denne karen.Sjefen Han befant seg bak et gjerde, heldigvis…. Jeg synes at sauer er ålreite dyr så lenge vi kan holde en viss avstand. Bedre er det ikke med meg når det gjelder saueideologien, sorry. Var det sol resten av dagen? Tror du på julenissen? Ble vi søkk våte på vei tilbake til bilen? Sitter jeg her og lurer på om det hadde passet med noe alkohol for å redusere faren for vondt i halsen og det som verre er?  Svarene på disse spørsmålene er to ja og to nei, man kan fordele disse etter behag. Og snart er det mandag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: