Publisert i Uncategorized

Halmstad konferansen

I morgen er det tid for å reise til Bergen og delta på Halmstad konferansen! Her skal Bibliotekmeldingen omsnakkes, innledere fra våre naboland og hjemlige helter.  Ifølge fylkesbiblioteksjefen 187 deltakere kommer og disse skal lytte, snakke og få et forhåpentlig forfrisket blikk på bibliotekenes framtid og muligheter – håper jeg! Hva er hensikten med «alle disse» konferansene? Noen, og jeg har vel vært blandt dem, har reist på uttallige og utbyttet er mildt sagt varierende, men det er alltid en sosial bit som er både  nyttig og hyggelig. Nå som jeg er mest på hjemlige trakter er en slik konferanse en møteplass hvor kanskje streifet av store og luftige tanker skal berøre min verden og. Hvem vet, jeg gleder meg! Nå må jeg pakke lipsticken- det skal jo også være en stor glad fest …

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

En kommentar om “Halmstad konferansen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s