Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Etter at eg hadde publisert svara på alle desse kronglete spørsmåla om lesing osb – var eg letta og glad heilt til eg kom på at nokon skulle utfordrast og! Skal eg som er eit fredeleg menneske føre desse kvalfulle spørsmåla vidare? No har runddansen gått mellom dei bloggarane eg les mest, men då kom eg på Margrethe i Hagen i skogkanten, ho må kunne ta desse spørsmåla på strak arm! – og når eg tenkjer litt meir så har me den gode HPL som både les og skriv. Det skulle vere tre, men sidan eg allereie har sabotert nokre av spørsmåla, så let eg det vere med desse to! Eg ønskjer lukke til . og ver ikkje altfor sint på meg neste gong me treffast…

En kommentar om “Men var eg heilt ferdig med oppgåva mi???

 1. Margrethe sier:

  Kjære Bente
  Du kan da skjønne jeg ikke blir sint for en sånn utfordring. Men litt beklemt blir jeg jo. For lett blir det ikke.
  Jeg har prøvd å finne gode argument for å slippe unna, men det er like godt å hoppe i det.
  Ha en god lesehøst.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: