Publisert i Uncategorized

2011- stats for my blogg

The WordPress.com  2011 annual report for this blog. Have I reached my goal of blogging each week? Almost! But thanks to you I have had more visitors in 2011 than previous years!

Here’s an excerpt:

A San Francisco cable car holds 60 people. This blog was viewed about 2 200 times in 2011. If it were a cable car, it would take about 37 trips to carry that many people.

Click here to see the complete report.

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

8 kommentarer om “2011- stats for my blogg

  1. Ja, det kan jeg godt forstå! Det er veldig spennede å se hvordan utviklingen har vært. Lykke til!

  2. Disse rapportene er så morsomme, men jeg kan ikke å huske å ha fått en slik ifjor? Uansett var det artig å se hvilke land leserne mine kommer fra, for jeg ante ikke at folk hadde kommet til bloggen min fra andre kontinenter. Spennende!

    Godt nyttår, Bente!

  3. Jeg fikk en i fjor (for 2010), men den var ikke så fancy som denne. Det er alltid interessant å se hvilke poster som er mest lest og ikke minst hvor de kommer fra. Godt nytt år, til deg Line!

  4. Godt nytt år Ingalill! Ja, jeg brukte blogspot tidligere og da fikk jeg ikke et slikt sammendrag, men hvem vet kanskje blogspot utvikler tilbudet?

  5. Jeg fikk statistikken som en e-post, men jeg hadde ikke bedt om den. Første gang det dukket opp en årsstatistikk var i 2010, da var den av mer internt bruk, men den som kom i år var veldig fancy og ikke minst en reklame for wordpress;-) – kanskje du må spørre etter den?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.