Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Det er søndag og ukas trening kan oppsummeres slik: Mandag: støttekontakten og jeg hadde meldt oss på MRL (mage, rumpe, lår) på treningsstudioet. Vi møtte opp og stod fint i kø for å komme inn. Da så jeg til min forskrekkelse at alle hentet steppkrakker! Jeg som ikke skjønner hvordan man skal forholde seg til å gå fort opp og ned på en krakk! Instruktøren satte i gang og alle de andre for opp og ned av krakken, ikke bare rett fram, men på siden og kryss bak, oppå med begge bein og tramp, tramp ned i gjen. Etter ti minutter nektet hode og bein å ha noe med hverandre å gjøre. Skulle jeg fortsette? – 50 minutter til? No way, jeg gikk og kastet meg på tredemøllen og prøvde å huske hvordan intervallene skulle være – 4 minutter løping og 4 rolig tempo. Det ble ett minutt løping og rask gange til jeg hadde fått igjen pusten, men jeg gjorde dette mange ganger – så alt i alt var det ikke så dumt. Etter en stund prøvde jeg meg på apparatene, disse var jeg kjempeivrig på for noen år siden, men det var ikke så veldig moro. Da jeg syntes jeg hadde fått nok, gikk jeg for å finne støttekontakten, men hun hadde gått…. jaja – jeg kjørte hjem og flatet ut. Dagen etter oppdaget jeg at jeg tydeligvis hadde hilst på noen muskler som jeg ikke ante at jeg hadde, men ellers var formen bra. Gikk til og fra jobb i friskt tempo. Onsdag meldte jeg meg på ny time, men så gjorde jeg megatabben, jeg begynte å tenke på om jeg egentlig hadde tid til å trene(!) Veldig lite lurt, – resultat: meldte meg av. Torsdag var det seinvakt – hadde tenkt å kjøre til jobb, men husbonden hadde tatt med seg begge bilnøklene så den som gikk i hastetempo på jobb var jeg ( kan nesten regnes som trening) Fredag var det ny spinningtime, denne gangen med en annen instruktør som la inn en liten pause (hurra) og jeg var ikke like lilla i ansiktet som sist. Støttekontakten hadde kapret sykler slik at vi fikk litt vind fra viftene både foran og bak og timen gikk i en fei! Jeg har tenkt veldig på om jeg skal prøve med en liten joggeøkt ute, men været er svært lite motiverende og jeg tror jeg mangler både passende løpeutstyr (antakelig en veldig dårlig unskyldning)

I jula leste jeg i torsdagsvelegget til Dagbladet at man må se på trening som jobb. Ja, det kan hjelpe til med å unngå onsdagens tabbe – for jeg veldig pliktoppfyllende når det gjelder jobben. Et annet altenativ er hverdagsaktivitet, men jeg vet ikke om det kan regnes som trening? Hvor mye hyllerydding må man bedrive før det kan telle som en treningsøkt?  Ikke enkelt dette her.

3 kommentarer om “Ukas trening

 1. bentebing sier:

  Det er alltid håp! Flott at vi er enige om dette med hyllerydding;-) akkurat nå rydder jeg arbeidsbordet mitt – det blir ganske mye treningen for biceps og triceps…

  Liker

 2. astridterese sier:

  Jeg tenker at hyllerydding selvfølgelig er trening 😀 Dørstokken min er ufattelig høy, så det å krysse den for å komme seg på trening er nesten umulig 🙂 Derfor har jeg også kjøpt meg tredemølle. Av en eller annen merkelig grunn er der støv på den. Kan du fatte det? 🙂

  Jeg har lovet meg selv at mengden trening skal økes dette året. Så kanskje er der håp?

  Liker

 3. Ingalill sier:

  Det var imponerende innsats og fikk meg til å tenke, igjen, at jeg selv burde komme meg på mrl. Men løp ute, det er sååå mye bedre og gjør som Grete, gå og løp, nesten som du gjorde på mølla.
  Fint at dette ble den siste bloggposten jeg leser før jeg legger meg, akkurat nok motivasjon til at jeg kanskje kommer meg på morgen tur før dørstokken vokser seg for høy.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: