Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Av en eller annen mystisk grunn får jeg ikke legge inn bilder direkte fra nettsider når jeg bruker mac-en, her kommer det opp advarsler og nektinger så jeg blir helt svimmel. Det henger nok mest sammen med at jeg ikke har giddet å finne ut hvordan det skal gjøres… men altså det tvinger meg til å ta bilder av bøkene jeg skriver om – og noen ganger tar jeg noen flere bilder som igår – med nydelig vær og krokusen i full blomstring. Ja, det begynte altså med en bok:

Så fant jeg ut at vårlyngen hadde jo faktisk blomstret en stund og kunne godt vises fram:Ja, siden jeg loffet rundt huset (i tøfler) så stod faktisk krokusen på tærne og hylte: se på meg, se på meg! – Og da må jo de få komme med:Og så var det så fint på fjorden at utsikten fra arbeidsrommet mitt må få være med…Våren er herlig og jeg burde være ute! Kanskje jeg skal ta med meg bøkene Macs for Dummies og WordPress for Dummies og se om jeg skjønner noe mer i vårsola?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: