Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Alt jeg skriver er sant, det føles nødvendig å si det på denne dagen. Og så når det gjelder oppsummeringen av treningsfrekvensen i forrige måned. Jeg hadde seks saltreninger, gikk til jobb minst to dager pr uke, men kom meg heller ikke denne måneden ut på løpetur (!) – lurer på om jeg har lim i skoa eller er det sofaen? Ellers var jeg på det omtalte Bibliotekmøtet, men der fikk jeg ikke tid til å trene annet enn snakke og tyggemusklaturen. Disse ble til gjengjeld trent med stor iherdighet! På biblioteket har vi igjen begynt å flytte hyller og bøker og det krever en god del fysisk innsats. Grunnen til at vi flytter på ting denne gangen er at vi skal prøve å lage en sittegruppe til, for vi har bare et par steder der folk kan sette seg ned og vi vil prøve å brekke opp inntrykket av «lager» slik som det er nå. Denne flyttingen fører med seg at mengden av bøker må reduseres kraftig, men i stedet for å kaste etter magefølelsen skal vi nå gå litt grundigere til verks og bruke Crew manualen som Jannicke Røgler og Buskerudgeriljaen har oversatt. Hvis jeg får det som jeg vil håper jeg at personalet har Crew, håndbok i samlingsutvikling som påskelektyre, slik at vi er klare til å gå løs når fridagene er over. Som det framgår av bildet under er det både trangt i hylla og et farlig sted å oppholde seg! Barnet ble straks etter reddet av sin far!

En kommentar om “Trening i mars, ja det kan være så mangt…

 1. Margrethe sier:

  Jeg humrer og ler når jeg leser innlegget ditt. Kjenner meg veldig godt igjen i mange ting (særlig det med lim i skoa).
  Etter å ha halvert bokstammen her i Fusabib føler jeg med dere når dere skal starte storopprydding. Men kan det være en trøst at det litt om senn går over til en kriblende følelse av velvære hver gang jeg går til angrep på en hylleseksjon? Det er nesten som jeg må skjule for omverden mitt store glis når jeg lister meg vekk fra halverte hyller med armene fulle av «kjempegode» bøker som aldri blir lest.
  Her er enda mye å ta fatt i her også, men vi har mangedoblet sitteplassene, og vi har fått plass til luft, planter og kos. Så lykke til.
  Det er forresten en flott header du har fått. Veldig beskrivende for årets vår :-). Ha en god Påske.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: