Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Det er snart tid for å reise på ferie og det store spørsmålet blir: hva slags dings skal jeg ta med meg? Jeg pleier å dra med meg en bærbar Mac men den veier noen kilo, men jeg har ikke brukt iPaden til å skrive så mye med ennå at jeg føler meg helt komfortabel med å skrive på den ennå. Og plutselig oppdager jeg en App for WordPress! Hva så med bilder?

20120630-102208.jpg antakelig har jeg ikke helt kontroll på dette men med litt øvelse…. Bildet er utsikten fra arbeidsrommet mitt. Litt mer fikling nå så skal det vel la seg ordne…. Det blir nok ikke mye blogging i sommer men hvem vet?

2 kommentarer om “Å skrive innlegg på iPad hvor lett er det?

  1. Gråbekka sier:

    God sommer!:)

    Liker

  2. Per Olav Kaldestad sier:

    Dette gjekk jo bra! Ser fram til sommarblogging:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: