Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Da vi endelig var på god vei over fjellet spurte husbonden om jeg hadde tatt med boken om Barcelona, men neida den lå trygt hjemme viste det seg etter at jeg hadde tenkt meg litt om. Men det er da det nasjonale lånekortet kommer til sin rett! Dagen etter bar det til nærmeste bibliotek og der fant vi både bok om Barcelona og Ferdaminne. Lånekortet ble presentert og det hyggelige mennesket på Askim bibliotek spurte om jeg trengte utvidet lånetid (note to self – det må vi begynne med og). Så nå er vi godt utstyrt og lesingen kan begynne!

20120702-160805.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: