Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

20120713-232054.jpg
Bildet her viser min favoritt utsikt fra leiligheten i El Campello. Dette er fredelig og heller langsomt liv med en viss rytme som vi faller inn i straks vi har låst opp døra, skrudd på vannet og koblet på strømmen. Dagenes utfordring består i å tenke på hva vi skal ha til middag eller om vi skal gå ut og spise. Forøvrig er det bare å la timene flyte rolig av sted. Leiligheten har et utvalg av gamle bøker så når det medbrakte er fortært gjelder det å finne en bok som ennå ikke er lest og kaste seg over den. I dag kom heldigvis naboen med en bok som jeg har tenkt å lese men aldri har fått tak i ( uten å snike i køen på biblioteket ) så hvis jeg nå er kjapp med å komme meg igjennom Fare i rødt før vi reiser hjem, så rekker jeg å lese Potensgiverne og før ferien er over. Ferie er herlig med langsomheten i forsetet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: